Over J2 Produkties

BEDRIJFSFILM

Er zijn vele evenementen te bedenken die voor u gefilmd kunnen worden. Misschien is er binnenkort een opening van uw bedrijf, wilt u een bedrijfspresentatie aan uw klanten laten zien, uw personeelsleden verrassen met een filmpje van het personeelsfeest of denkt u eraan om een commercial in te zetten als communicatiemiddel. Wij kunnen samen met u het script bedenken en uitwerken. Tevens maken wij voor makelaars, hotels, restaurants, scholen en gemeentes productpresentaties.

about3

TROUWREPORTAGE

Een mooie fotoreportage is onmisbaar voor elk bruidspaar, maar een trouwvideo voegt toch net iets meer waarde toe. Bij een trouwvideo zult u ongetwijfeld dingen zien die u op de dag zelf net bent misgelopen. Mooie beelden van de onvergetelijke dag, maken deze tot in lengte van jaren het bekijken waard. De beelden worden ondersteund door uw favoriete muziek.

 

about1

PATIËNTENVOORLICHTING

Het aantal films dat wij over medische onderwerpen maken, neemt gestaag toe. Zo hebben we in samenwerking met Lachende Lens Producties onlangs voor het Rijnland Ziekenhuis informatiefilms gemaakt voor de patiënt. Om al deze medische activiteiten beter onder de aandacht te brengen, hebben we een speciale website in het leven geroepen: www.ziekenhuisopnames.nl

about2